У ПЛОЧИЦИ ОДРЖАНЕ 11. ЗАБОРАВЉЕНЕ ИГРЕ И ВЕШТИНЕ

16 сеп 19
Прочитано 565 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
 суботу, 14. септембра, домаћини ове манифестације и организатори такмичења у Заборављеним играма и вештинама -  МЗ Плочица и ОШ „Ђура Филиповић“ Плочица, дочекали су бројне госте  из  ОШ „Јован Јовановић Змај“ Ковин,  ОШ „ Жарко Зрењанин“ Скореновац и ОШ“Ђура Јакшић“ Ковин. Посебну част учинио је домаћинима директор Центра за културу Ковин, Миливој Грчић  који је игре отворио, поздравио госте и такмичаре и пожелео им успешно надметање.
У суботу, 14. септембра, домаћини ове манифестације и организатори такмичења у Заборављеним играма и вештинама -  МЗ Плочица и ОШ „Ђура Филиповић“ Плочица, дочекали су бројне госте  из  ОШ „Јован Јовановић Змај“ Ковин,  ОШ „ Жарко Зрењанин“ Скореновац и ОШ“Ђура Јакшић“ Ковин. Посебну част учинио је домаћинима директор Центра за културу Ковин, Миливој Грчић  који је игре отворио, поздравио госте и такмичаре и пожелео им успешно надметање.
За остварене резултате на такмичењима у различитим вештинама победници су освојили  дипломе, медаље, мајице, чоколаде, а сви гости су  за сећање на овај дан  понели и лепе успомене...
Једанаести пут сачували смо игре и вештине од заборава! Сачували смо и укусе масти, хлеба и алеве паприке, кокица и  домаћих пљескавица у лепињи. – здушно поручују домаћини и подсећају да посебну захвалност дугују пензионисаном учитељу Ђури Брзаку из Плочице: идеја да игре отргнемо од заборава и нашој деци покажемо како смо се ми играли, дружили и били срећни без мобилних телефона и интернета, је његова.
У наставку извештаја са 11. игара,  посебно погледајте резултате са такмичења у свим дисциплинама и имена победника. 

КАЛЕНДАР

« Август 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31