Одштампајте ову страницу

КОМУНИКАЦИЈСКЕ ВЕШТИНЕ ЗА УЧЕНИКЕ ССШ ,,ВАСА ПЕЛАГИЋ“

27 мај 16
Прочитано 848 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Као део својих редовних активности, Савет за младе Општине Ковин током целе године спроводи тренинге и обуку заинтересованих полазника из области неформалног образовања.


Као део својих редовних активности, Савет за младе Општине Ковин током целе године спроводи тренинге и обуку заинтересованих полазника из области неформалног образовања. У четвртак, 26. маја за ученике Средње стручне школе ,,Васа Пелагић“ Ковин одржано је предавање на тему ,,Бонтон и комуникација“. Презентацију је у школи одржао Ненад Рикало, предавач из Регионалног едукативног центра Банат. Ученици су имали прилику да сазнају и утврде општа правила понашања и културе различитих видова комуникације, вербалне и невербалне. Такође и да науче на практичним примерима како сваки појединац својим ставом и стилом понашања утиче на исход комуникације. Циљ обуке је оспособљавање ученика за ефективнију комуникацију и усавршавање комуникационих вештина које ће допринети даљим успесима.
Током реализације предавања, ученици су показали завидан ниво интересовања и мотивисаности како би што више сазнали и савладали теме које су им биле понуђене.