Одштампајте ову страницу

СВЕТ ОКО НАС – РОДИТЕЉИ КАО ПРЕДАВАЧИ

31 мај 16
Прочитано 795 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

Прваци ОШ „Ђура Јакшић“, ученици I-1, имали су несвакидашњи час предмета „Свет око нас“, јер су предавачи били родитељи - технолог Јелена Попадић и ветеринар Саша Кораћ. Наставна јединица је


Roditelji kao predavačiПрваци ОШ „Ђура Јакшић“, ученици I-1, имали су несвакидашњи час предмета „Свет око нас“, јер су предавачи били родитељи - технолог Јелена Попадић и ветеринар Саша Кораћ. Наставна јединица је била: „Домаће животиње и гајене биљке“, деца су слушала о исхрани домаћих животиња, њиховим карактеристикама, лечењу, значају за човека и начину гајења на фарми, а показани су и инструменти који се користе ради превенције и лечења.
Гости предавачи стрпљиво су одговарали на постављена дечја питања. На тај начин су остварили занимљив контакт са својом децом и њиховим друговима, приближили школу родитељима и заинтересовали децу за различита занимања. Хвала им на сарадњи, занимљивом часу, а позивамо и друге родитеље да нам се придруже у остварењу оваквих идеја, поручују ученици I-1 са учитељицом Весном Анђелков, а у име школе утиске са угледног часа преноси директор Иванка Момиров.