ОДРЖАНА ХУМАНИТАРНА БИЦИЛИСТИЧКА АКЦИЈА

07 јун 16
Прочитано 824 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ

У склопу манифестације,,West without Borders“ компанија West Pharmaceutical Services Beograd d.o.o. у сарадњи са Црвеним крстом, ПУ Наша радост, Центром за културу Ковин...


У склопу манифестације,,West without Borders“ компанија West Pharmaceutical Services Beograd d.o.o. у сарадњи са Црвеним крстом, ПУ Наша радост, Центром за културу Ковин и Туристичком организацијом општине Ковин организовала је, у суботу, хуманитарну бициклистичку вожњу и излет на Шљункари ради прикупљања новчаних средстава за децу са посебним потребама.

Скуп бициклиста био је испред погона „Westa“, одатле су возили стазом дуж Улице цара Лазара, Кречанском до окретнице на излазу из Ковина ка Малом Баваништу, па све до градског купалишта Шљункара, где је организовано породично дружење уз представу за децу и аниматоре, фолклор и концерт локалних извођача.
Програм је започет дечјом представом ,,Краљевић и Кесаџија“ у извођењу најмлађих глумаца из позоришта ,,Славија“ из Смедерева, потом су наступила културно-уметничка друштва ,,Паја Маргановић“ из Делиблата и ,,Аца Обрадовић“ из Баваништа, а на самом крају, посетиоци су могли да се опусте уз звуке локалног бенда ,,Другари из НОБ-а”.

Последњих 10 година корпорација West Pharmaceutical Services окренута је хуманитарном раду, па је тако покренута глобална кампања „West Without Borders“
( „Вест без граница“) у циљу прикупљања финансијских средстава за помоћ онима којима је најпотребнија.
Компанија ,,West“ Ковин је своју прву хуманитарну акцију покренула 2009.године у сарадњи са Црвеним крстом Ковин, како би прикупили новац за децу са посебним потребама као и за децу која живе у тешким социјално-економским условима.


КАЛЕНДАР

« Јул 2020 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31