НОBO САНИТЕТСКО ВОЗИЛО И3 ПОКРАЈИНЕ ЗА ДОМ ЗДРАВЉА

15 мај 20
Прочитано 1469 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
Председннк Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас кључеве 21 санитетског возила са пратећом медицинском опремом представницима здравствених усанова у АП Војводини, за шта је из покрајинског буџета издвојено 100 милиона динара. 
Међу установама које су добиле возило је и Дом здравља Ковин, а кључеве је из руке покрајинског премијера примила директорка Јасмина Ђаков, која није крила задољство због чињенице да се на овај начин обезбеђује ефикаснија здравствена услуга за грађане, посебно када су у питању хитне интервенције и превоз пацијената у опремљеним санитетима.
Како стоји у извештају са догађаја на званичној веб страници Владе АП Војвозине, у претходне четири године обезбеђено је укупно 60 нових санитетских возила чиме је знатно унапређен рад здравствених установа у Војводини. Покрајинска влада је од јуна 2016. године у унапређење здравственог система инвестирала више од седам милијарди динара. 
"Здравствени систем АП Војводине, али и сви ми заједно, у овој епидемиолошкој кризи у протеклих два месеца, положили смо испит и на том примеру показало се да је наша политика - политика континуираног улагања у област здравства дала важан резултат за све грађане", рекао је Игор Мировић и нагласио да су највећи терет понели здравствени радници, којима је овом припиком честитао на добрим резултатима које су остварили захваљујући знању, труду и ангажовању, али и грађанима који су поштовали препоруке Владе Републике Србије. 
Поткрајински секретар за здравство проф. др Зоран Гојковић изјавиоје да је ова покрајинска влада од првог дана yлaraлa у здравствени систем Војводине, као и у овај важан сегмент, набавку санитетских возила и возила за дијализу са кoмплетном пратећом медицинском опремом, неопходних за ефикаснији рад свих здравствених установа, у нади да ћe се наставити континуирано улагање у област здравства. 
У наставку погледајте фотографије са уручивања кључева, које нам је простедила директорка Дома здравља Ковин, Јасмина Ђаков. 

КАЛЕНДАР

« Август 2022 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31