ЗАСЕДАО ОПШТИНСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ

14 јул 20
Прочитано 1550 пута
Објављено у ИЗ ОПШТИНЕ
ДОНЕТЕ НОВЕ МЕРЕ ПРЕВЕНЦИЈЕ КОВИДА-19, ПУТЕМ ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА ОД ЈУЧЕ ДЕЉЕНЕ НЕЗВАНИЧНЕ И НЕТАЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ У ВЕЗИ СА ТИМ : --
Штаб за ванредне ситуације за територију општине Ковин одржао је данас телефонску седницу и донео нове мере у вези са превенцијом ширења заразе изазване вирусом Ковид-19, а имајући у виду погоршану епидемиолошку ситуацију на територији Републике Србије.
Одлуком са данашње седнице, ограничава се рад угоститељских објеката на територији општине Ковин на временски период од 06,00 – 23,00 часа, уз обавезу поштовања заштитних мера и социјалне дистанце а забрањује се организовање свечаности, прослава, свадби, као и организовање спортских и других забавних манифестација уколико није могуће обезбедити социјалну дистанцу од 1,5м и поштовање заштитних мера. Такође, одлуком је обухваћен апел на све грађане да се придржавају мера и препорука које су донете на Републичком нивоу и важе за све грађане.
Као и до сада, све одлуке и наредбе Општинског штаба у вези са новонасталом ситуацијом изазваном епидемијом Ковид-19, објављујемо у целости на сајту општине Ковин.
Такође, Штаб за ванредне ситуације и сви надлежни органи општине Ковин упозоравају и обавештавају грађане да се званичне информације, одлуке и наредбе у вези са епидемијом објављују на званичној веб презентацији општине Ковин, www.kovin.org.rs, као и преко званичне фејсбук странице општине, а да извор информација никако не могу бити поједини корисници путем друштвених мрежа, који не представљају званични орган који доноси одлуке.
Молимо грађане да не наседају на непроверене информације, те да се о свему у вези са спречавањем ширења заразе корона вирусом обавештавају путем званичне презентације општине Ковин, као и путем званичних саопштења која се емитују у програму локалног Бус радија, или путем других средстава јавног информисања која преузимају званичне информације.
У наставку вести, погледајте комплетну Одлуку од 14. јула 2020. године.
 
ФОТО: АРХИВА СА ЈЕДНЕ ОД СЕДНИЦА
 

КАЛЕНДАР

« Август 2022 »
Пон Уто Сре Чет Пет Суб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31