ИЗ ОПШТИНЕ

ССШ „ВАСА ПЕЛАГИЋ“ – НИЗОМ АКТИВНОСТИ ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ

Ове школске године, у периоду од 15. до 19. маја, све ваннаставне активности у „Васи Пелагићу“ биле су посвећене Дану школе.

У тим данима реализована су „Отворена врата школе“ од 10.00 до 12.00 часова, када  су сви заинтересовани и радознали ученици завршних разреда основних школа наше општине, у пратњи својих наставника, посетили ову средњу стручну школу.

Како о активностима говоре у Тиму за маркетинг школе, овога пута посебно задовољство су имали да угосте малишане из Предшколске установе „Наша радост“, који су при реализацији свог пројекта под називом „Ресторанчић Залогајчић“  усвојили нова знања у  стручним кабинетима.

Традиционално је одигран и турнир у малом фудбалу у организацији наставника физичког васпитања, Игора Држајића.

Као круна свих активности играна је позоришна представа „На крају крајева“ у реализацији драмске секције, која је изведена у Центру за културу. Представу су припремиле наставнице српског језика и књижевности Весна Ратковић и Марија Станисављев, уз помоћ Срђана Ђана, наставника пољопривредне групе предмета.

Имали смо добру вољу , жељу и слогу да се покажемо као васпитно образовна установа која завређује пажњу локалне јавности, наводе са задовољством из ССШ „Васа Пелагић“ Ковин.

Галерију фотографија са обележавања свих активности погледајте на сајту школе, на https://www.vasapelagickovin.edu.rs/index.php/novosti-2022-2023-godina/1152-ivn-s-i-p-v-d-b-l-z-v-nj-d-n-sh-l