ИЗ ОПШТИНЕ

ИЗ УСТАНОВЕ „ЛАСТА“: БОЖИЋНИ ПРИЈЕМ НА БЕЛОМ ДВОРУ

Захваљујући Фондацији Њ.К.В. принцезе Катарине, хуманитарној организацији „Lajflajn Čikago“ као и другим донаторима, божићне поклоне примило је више од 1000 деце и 32 установе из целе Србије, међу којима се нашла и Установа „Ласта“ Ковин. „Поклони и Деда Мраз, анимација ансамбла „Чигра“, музички програми хора шабачке епархије „Свети Јован Богослов“ и хор „Чаролија“ увеличали су овај величанствени пријем на Белом двору. Наши корисници нису скидали осмех са лица“, преноси утиске директорка Весна Ранчић.

Према речима принцезе „Најважнија је љубав“ а ми смо на овом пријему осетили љубав, поштовање и прихватање. Ово је био један диван скуп на Белом двору, управо онакав какви су нам празници, весели, срећни и дивни.

„Нема лепшег поздрава него оног када су анђели поздравили пастире, када се родио Христос. Тај поздрав нека краси ваша срца децо, сутра када будете људи “ рекао је између осталог епископ хвостански Алексеј.

Захвални смо принцу Александру и принцези Катарини Карађорђевић на овом бајковитом дружењу, божићним поклонима и на оствареним сновима многобројне деце, додају још из „Ласте“.

Фото: са сајта установе, https://lastakovin.rs/index.php/novosti/bozicni-prijem-na-belom-dvoru