ИЗ ОПШТИНЕ

УЗ ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ 2020/21: ДОБРОДОШЛИЦА У МРАМОРКУ

У Основној школи „Сава Максимовић“ у Мраморку у понедељак, 31. августа, у посебним терминима извршен је свечани пријем ђака првака, као и упознавање ученика петог разреда са будућим одељењским старешином Драганом Пауновић.
Учитељица првог разреда Бранкица Савић је поздравила ученике и родитеље и пожелела им срећан полазак у школу и успешну нову школску годину. Затим их је упознала са организацијом образовно-васпитног рада и мерама за заштиту здравља у условима пандемије вируса Covid 19.
Уз звуке песама „Ђаче прваче“, „Шапутање“, „Ау,што је школа згодна“ и „Кад си срећан“ учитељица је првацима поделила пригодне књиге које су добили од Општине Ковин, добродошлице и украшена срца на којима су исписана имена првака и повела их до учионице која је свечано украшена и припремљена за ђаке прваке.
Након пријема ђака првака, одељењски старешина петог разреда Драгана Пауновић упознала је ученике и њихове родитеље са начином организације образовно-васпитног рада у школској 2020/21.години, поштујући све епидемиолошке мере које су прописане ради заштите здравља ученика, родитеља и запослених.
Ђаке прваке и петаке и њихове родитеље поздравила је и директорка школе пожелевши им срећан полазак у школу и успешну нову школску годину.