ИЗ ОПШТИНЕ

ПОЗИВ ГРАЂАНИМА ДА СЕ ВАКЦИНИШУ ПРОТИВ КОВИДА 19

Дом здравља Ковин успешно спроводи  вакцинацију становништва у циљу спречавања болести COVID-19 коју изазива корона вирус SARS-CoV-2. У циљу добијања најефикаснијег и најделотворнијег имунитета стеченог вакцином, препоручује се имунизација становништва. Вакцинација се обавља у складу са Стручно-методолошким упутством за спровођење ванредне препоручене имунизације против болести COVID-19 у Републици Србији а по плану Министарства здравља Републике Србије.

Грађани могу исказати интересовање за вакцинисање против COVID-19 попуњавањем једноставног упитника на порталу еУправa (www.euprava.gov.rs). Такође, могу се обратити особљу Дома здравља Ковин на вакциналном пункту Службе опште медицине које ће   извршити пријаву.  Може се лично доћи или треба оставити податке за пријаву на један од  телефона: 013-741-464; 064-8938956 и 064-8938957.

Из Дома здравља Ковин позивају суграђане да се вакцинишу, а детаљније упутство и препоруке у вези са мерама заштите прочитајте у целовитом Саопштењу за јавност наше установе примарне здравствен заштите, испод овог текста.

Будимо одговорни!

Саопштење за грађане за вакцинацију, ДЗ Ковин

Фото: ДЗ Ковин, имунизација 2021.