ИЗ ОПШТИНЕ

ХУМАНИТАРНА ДОНАЦИЈА СПЕЦИЈАЛНОЈ БОЛНИЦИ ,,КОВИН“

Помоћ „Лјафлајн Канаде“ под покровитељством Принцезе Катарине

Специјална болница за психијатријске болести ,,Ковин“ добила је неопходну помоћ, коју је прикупила Хуманитарна организација Лајфлајн Канада, чији је покровитељ Њ. К. В. Принцеза Катарина, а који је испоручила Принцезина Фондација из Београда. Донација је успешно прикупљена у оквиру традиционалне активности коју Лајфлајн Канада организује сваке године. Великодушна помоћ донатора Лајфлајна омогућила је да пацијенти у болници добију одећу и постељину.

,,Ово је још једна у низу хуманитарних донација које је Њено Краљевско Височанство допремила нашој установи и желим да се у име свих пацијената и запослених захвалим Принцези Катарини, као и њеној Фондацији у Београду и хуманитарној организацији Лајфлајн Канада. Знамо да увек можемо да рачунамо на вас и на вашу подршку, који су нам изузетно значајни и олакшавају и доприносе нашем раду и развоју болнице.“ изјавила је в. д. директора СБПБ ,,Ковин“ др Јованка Петровић.

Њ.К.В. Принцеза Катарина је веома захвална свим донаторима Хуманитарне организације Лајфлајн Канада и српској дијаспори, на несебичној помоћи и што не заборављају оне, којима је потребна помоћ у нашој земљи.