ИЗ ОПШТИНЕ

63. ИЗЛОЖБА ЛИКОВНИХ РАДОВА ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

МЕЂУ ОДАБРАНИМА И РАДОВИ УЧЕНИКА ИЗ МРАМОРКА

У организацији Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама, Градске управе за културу Нови Сад, Центра за ликовно васпитање деце и омладине Војводине и 67. Стеријиног позорја, у Српском народном позоришту у Новом Саду отворена је 63. изложба ликовних радова деце и омладине на тему „Сцена, маска, костим, лутка“.

Лепим поводом, званице на свечаном отварању последњег мајског викенда били су и ученици ОШ „Сава Максимовић“ из Мраморка, јавила је са поносом директорка школе, Љиљана Крничан. Наиме, у мноштву радова пристиглих из целе земље, одабрани су за излагање и радови четворо ученика ове школе, а то су: Анастасија Вукотић, Теодора Несторовић, Маријан Павловић и Давид Наод. Честитке талентованим и вредним ђацима и њиховој менторки, наставници Милици Илић.

На фотографијама које су нам достављене, погледајте како је је било 28. маја у фоајеу сцене „Јован Ђорђевић“ у СНП-у у Новом Саду.

Изложба је отворена до 26. јуна, па уколико вас пут нанесе у овогодишњу Европску престоницу културе, ето прилике да погледате и сјајне радове наших ђака.