ИЗ ОПШТИНЕ

НАСТАВЉА СЕ „СПОРТСКО ЛЕТО“: ВЕЧЕ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА

У петак, 10. јуна, од 20 сати, у Хали ОШ „Ђура Јакшић“, биће одржано „Вече борилачких вештина“, трећи програм у оквиру „Спортског лета“.

„Вече борилачких вештина“ окупиће представнике различитих борилачких спортова и вештина: публици ће се представити Карате клуб „Раднички“ и Клуб борилачких вештина „Мали змај“ из Ковина, учешће су потврдили и Џудо клуб „Динамо“ из Панчева, Карате клуб „Европа“ из Београда, Клуб реалног аикидоа „Врачаревић“ из Београда, Кендо клуб „Макото“ из Београда, нунчаку мајстор Дејан Милошевић, а гости вечери биће чланови Културно уметничког друштва „Младост“ из Ковина.

Подсећамо, „Установа за спорт“ Ковин, у сарадњи са Спортским савезом општине Ковин и другим организацијама у области спорта, ове године први пут организује „Спортско лето“, које ће трајати до 15. јула. „Спортско лето“ почело је програмом за најмлађе суграђане „Развијај се здраво-право“,  а настављено је Меморијалним турниром у малом фудбалу „Петар Пера Рађеновић“ за ученике и ученице основних и средњих школа, који се завршава у суботу. Осим „Вечери борилачких вештина“, до краја „Спортског лета“ биће одржани и „Спортски сусрети пензионера“ који су предвиђени за 15. јун, „Спортски камп“ од 27. јуна до 1. јула, као и програм „Жене у спорту“, којим ће се 15. јула завршити „Спортског лето“.

Из „Установе за спорт“ и Спортског савеза општине Ковин позивају све љубитеље спорта, а посебно борилачких спортова, да у петак дођу на „Вече Борилачких вештина“ и уживају у атрактивном приказу лепезе грана различитих вештина.