ИЗ ОПШТИНЕ

МАТУРАНТИ СЕ ОКУПИЛИ У ЦЕНТРУ – НА КРАЈУ ЈЕДНОГ ШКОЛСКОГ ПУТА…

У организацији Туристичке организације општине Ковин и подршку Црвеног крста Ковин, а под покровитељством Општине и Центра за културу Ковин, данас је, тачно у подне, на тргу у центру Ковина почела велика журка матураната на коју су позвани ђаци завршних разреда свих основних и средњих школа са територије општине.

Забава на платоу испред Дома културе организована је уз неизбежне трубаче, ди џеја и пену којом су се „окупали“ уз осмех и најлепше жеље за крај једног животног циклуса, а у име нових изазова…

Волонтери и запослени у Црвеном крсту Ковин послужили су крофне свим учесницима велике журке, , док је Туристичка организација обезбедила освежење – воду и сокове.

Колико смо видели, на забави су били матуранти свих градских основних школа – “Змајевци“, „Ђурини“ и „Десанкини“, као и свршени средњошколци – гимназијалци, ђаци средњих стручних школа, као и матуранти завршних разреда трогодишњих образовних профила – из „Бранка Радичевића“ и „Васе Пелагића“. Придружили су им се на тргу и свршени основци из Плочице и Дубовца…Но, верујемо да је и матурантима осталих школа са територије општине било забавно у својим местима данас, последњег школског дана према календару за „осмаке“.

Наравно, фотографије говоре много више о атмосфери, па погледајте…

 

Фото: Општина Ковин, Црвени крст Ковин