ИЗ ОПШТИНЕ

ШАХ: ШКОЛА ШК „РАДНИЧКИ“, ЛЕТЊИ ТУРНИР, НАСТАВАК ПРВЕНСТВА

Школа шаха шах клуба „Раднички“ почиње са радом 03. септембра у Установи за спорт, у два термина недељно (теорија и анализе играних партија полазника). Због општепознате здравствене ситуације, биће омогућени онлајн часови – за оне који то желе.
Окупљање заинересоване деце заједно са родитељима је у 18 часова у петак, 03. септембра у Установи за спорт. Тренинге води оперативни тренер шаха, Гојко Ролић, а пријавите се позивом на моб. 064 – 1 – 777 – 468.
У току је Летњи турнир у Ковину. Одиграно је 6. кола, а такмичење протиче, како јављају организатори, „у беспоштедној борби где су ремији били реткост“. Лидер на табели, Октавијан Бела, претрпео је у 6. колу први пораз, од искусног Ненада Станкова (на слици уз текст). Компленте резултате и поредак погледајте у табелама испод вести.
У недељу, 5. септембра, мечом у Алибунару против истоимене екипе, шахисти прве екипе шах клуба „Раднички“ настављају такмичење јесењег дела у Банатској лиги, трећем рангу такмичења.
Дан раније, шахисти друге екипе шах клуба „Раднички“ играју као домаћини у Установи за спорт против другопласиране екипе „Слоге“ из Пландишта у оквиру петог кола Јужнобанатске лиге.
Фото: са Летњег турнира 2021.

ЛЕТЊИ КОВИН 2021 Табела Критеријум код деобе места

ЛЕТЊИ КОВИН 2021_Паровање_Резултати 6