ИЗ ОПШТИНЕ

ИЗ БОЛНИЦЕ КОВИН: ПОНОВО ДОСТУПНА ЛИНИЈА ЗА ПСИХИЈАТРИЈСКО-ПСИХОЛОШКУ ПОДРШКУ ГРАЂАНИМА

Специјална болница за психијатријске болести „Ковин“ издала је данас саопштење за јавност којим обавештавају грађане да су поново отворене телефонске линије за пружање психијатријско-психолошке подршке свима којима је то потребно.


Како у тексту саопштења посебно наводи в.д. директора СБПБ ,,Ковин” др Јованка Петровић, специјалиста психијатрије „у кризним ситуацијама као што је пандемија вируса корона, грађанима је од пресудног значаја подршка стручњака за ментално здравље, у циљу превазилажења неизвесности и осећања страха, као и спречавања озбиљнијих психичких проблема. Желимо да Вас подсетимо на важност отворене комуникације, односа поверења и солидарности, како бисмо очували менталну стабилност и мир.“
Ова линија Болнице „Ковин“ отворена је сваког радног дана од 8 до 20 часова. Грађанима је на располагању и комуникација путем имејла.
Детаљи у вези са линијом за психијатријско-психолошку подршку, као и бројеви телефона, имејл адреса и подаци о стручним тимовима за помоћ, налазе се у Саопштењу за јавност од 05.11. 2020, које у целости можете прочитати у наставку .

СБПБ ,,Ковин“ Ковин- Саопштење од 05.11.2020.