ИЗ ОПШТИНЕ

ОБНОВА ФАСАДЕ НА НАЈСТАРИЈОЈ ЗГРАДИ БОЛНИЦЕ

У Специјалној болници за психијатријске болести ,,Ковин“ у току је санација спољне фасаде на згради у којој се налазе Одељење за интензивни третман психотичних поремећаја – мушко и Одељење за продужени третман психотичних поремећаја – мушко I. Укупна вредност инвестиције је 16.290.999,99 динара, а новац је обезбеђен из сопствених средстава установе.

,,Радови на згради некада аустроугарске касарне, старе безмало један век, део су напора да наша здравствена установа постане пријатније и лепше место за боравак пацијената у току лечења. Завршетак радова очекујемо крајем овог месеца. Ново лице болнице, сређен ентеријер и оплемењени простори допринеће очувању достојанства и стицању унутарњег мира наших пацијената.” поручила је др Јованка Петровић, в. д. директора СБПБ ,,Ковин“.

Овом приликом подсећамо да је захваљујући средствима Владе АП Војводине, у износу од 8.963.074,86 динара на истој згради, која је била у изузетно лошем стању, промењен комплетни кровни покривач током претходне године, стоји још у саопштењу за јавност СБПБ ,,Ковин“.

Фото: СБПБ „Ковин“