ИЗ ОПШТИНЕ

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРОМЕНИ СТАТУТА ОПШТИНЕ КОВИН

У поступку припреме и усвајања Одлуке о промени Статута општине Ковин, Општинско веће општине Ковин организује Јавну расправу о Нацрту Одлуке о промени Статута општине Ковин.

Позивају се грађани, удружења и стручна јавност да узму учешће у Јавној расправи о Нацрту одлуке, у периоду од 26. октобра до 09. новембра 2023. године.

Примедбе, предлози и сугестије на Нацрт Одлуке упућују се у писаном облику Општинском већу општине Ковин, на адресу: ЈНА бр. 5, 26220 Ковин, или путем електронске поште на адресу: sikimic.radmila@kovin.org.rs (са назнаком „Јавна расправа о промени Статута општине Ковин).  

У оквиру спровођења јавне расправе биће одржан отворени састанак дана 07. новембра 2023. (уторак) у малој сали општине Ковин, са почетком у 10,00 часова, на којем ће бити представљен текст Нацрта Одлуке.

Саставни део овог Јавног позива су Закључак Општинског већа општине Ковин и Програм јавне расправе, уз приложени Нацрт одлуке, са образложењем измена.

Документа преузмите испод вести и на банеру „Јавне расправе“ нашег сајта, на https://www.kovin.rs/javne-rasprave/ – Јавна расправа о Нацрту одлуке о промени Статута општине Ковин.

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРОМЕНИ СТАТУТА ОПШТИНЕ КОВИН 200kb