ИЗ ОПШТИНЕ

РАДНО ВРЕМЕ ЈАВНИХ СЛУЖБИ ТОКОМ ПРАЗНИКА

Дом здравља Ковин објавио је празнични распоред и дежурства појединих служби који важе за период од 01. до 06. маја 2024. Детаље погледајте у посебном тексту на сајту установе, на линку https://www.domzdravljakovin.org.rs/assets/raspored-rada—01.05.-i-uskrs-2024.pdf

Службе ЈП“Ковински Комуналац“: смеће ће се односити по устаљеном распореду, без прекида у раду; пијаца ће радити у петак, 3. маја, док ће на Васкрс, 5. маја, бити затворена; за пријаву кварова на водоводу и канализацији дежурне можете контактирати на фиксни број телефона у Фабрици воде, 741-132 или на моб. број 064/86 72 514; за пријаву смртних случајева и заказивање сахрана дежурни контакти су на 064/86 72 529 и 064/ 86 72 515.

ЈП „Ковин-гас“ у празничне дане неће радити, све до уторка, 7. маја, а дежурне за пријаву евентуалних кварова контактирајте на броју 064/80 99 675.

Центар за културу Ковин неће радити у дане празника, све до уторка, 7 маја. Много тога очекује посетиоце након празничног одмора током читавог маја, а репертоар би требало да буде објављен у уторак, 30. априла, уочи шестодневног празновања.

Предшколска установа „Наша радост“ и Установа „Ласта“ затворене су у дане државних празника, а објекти у Ковину биће отворени за пријем деце и корисника од уторка, 7. маја. И ђаци основних и средњих школа поново ће на „мали распуст“ од 01. маја.

Библиотека „Вук Караџић“ Ковин неће радити са читаоцима до уторка, 7. маја, када настављају по уобичајеном распореду, радно време је од 07.00 до 19.00

Установа за спорт Ковин ће бити затворена у дане празника, као и Хала спортова. Од уторка, 7. маја, наставља се рад објеката по уобичајеном радном времену и устаљеном распореду.

Туристичка организација општине Ковин неће радити током празника. Међутим, ускршња декорација испред канцеларије остаће ту све време уочи и у дане Васкрса, на радост деце и породица, посебно јер је идеалан кутак за фото успомене.

Подсећамо да су појединачни контакти и адресе свих јавних предузећа, установа и организација доступни и на нашем сајту, као и линкови који воде ка веб презентацијама.

СРЕЋНИ И РАДОСНИ ПРАЗНИЦИ!