ИЗ ОПШТИНЕ

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ: НАЦРТ ЛОКАЛНОГ АКЦИОНОГ ПЛАНА ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ 2022-2025.

У поступку припреме Локалног акционог плана за родну равноправност општине Ковин за период од 2022-2025. године (у даљем тексту ЛАП) за усвајање,  Oпштинска управа Ковин спроводи јавну расправу о нацрту овог важног документа са представницима државних органа, представницима цивилног друштва, стручне јавности, као и са свим осталим заинтересованим субјектима.

 

Јавна расправа (надаље: ЈР) се спроводи у периоду од 20. децембра 2021, до 8. јануара 2022. године и у том временском интервалу нацрт ЛАП-а ће бити доступан на сајту општине у оквиру банера «Јавне расправе», са пратећим документима – Позивом за учешће у ЈР и Програмом (роковником) ЈР. Предлоге, сугестије, иницијативе и коментаре учесници могу доставити електронским путем на еmail: trezor@kovin.org.rs или поштом на адресу: Општина Ковин, ЈНА бр. 5, 26220 Ковин са назнаком „За јавну расправу локалног акционог плана за родну равноправност.“

Посебно ће у току ЈР бити одржан отворени  састанак у форми округлог стола, 27. децембра 2021. године у згради Општине Ковин, у сали за седнице Скупштине општине Ковин (приземље) са почетком у 11,00 часова. Овом скупу могу присуствовати сви заинтересовани, а састанак ће ОУ Ковин организује у складу са прописаним епидемиолошким мерама у циљу заштите од Ковида-19.

 

Документа у вези са ЈР о нацрту ЛАП-а за родну равноправност преузмите на линку https://www.kovin.rs/javne-rasprave/