ИЗ ОПШТИНЕ

УКЉУЧИ СЕ И ОДЛУЧИ: АНКЕТА О ПРОЈЕКТИМА КОЈЕ БИ ТРЕБАЛО ФИНАНСИРАТИ ИЗ ОПШТИНСКОГ БУЏЕТА У 2022. ГОДИНИ.

Поштовани грађани и грађанке, Општина Ковин и уочи буџетске 2022. године спроводи јавно анкетирање о избору приоритетних пројеката које бисмо сви заједно финансирали
из буџета општине. На који год начин да попуњаватењ анкету – ручно, штампану или електронску, молимо вас да од наведених заокружите 2 пројекта, чија је реализација по Вашем мишљењу најважнија (потребна пре других) за нашу општину у наредном периоду, а ми ћемо се потрудити да обезбедимо новчана средства приликом креирања буџета за наредну годину.
Електронску анкету попуните на сајту општине, на веб адреси https://www.kovin.rs, у оквиру банера „Јавне расправе“, или преко линка на фејсбук страници www.facebook.com/oukovin/

Штампану ручно попуњену анкету можете убацити у кутије за гласање, које ће бити постављене на следећим местима: у Вашој месној заједници (у Ковину и селима); у холу зграде општине Ковин; Центру за културу Ковин; Библиотеци у Ковину; Туристичкој организацији; Установи за спорт; у просторијама ЈП Ковински комуналац и ЈП Ковин гас Ковин.

Анкета траје од 27. септембра до 10. октобра 2021. године. Резултати ће бити објављени 20. октобра 2021. године на сајту општине и фејсбук страници, као и на огласним таблама месних заједница, наведених установа и предузећа.

Укључи се и одлучи!

Related Posts