ИЗ ОПШТИНЕ

АНКЕТИРАЊЕ ГРАЂАНА О ПРОЈЕКТИМА ЗА 2023.

Позивамо грађане и грађанке Ковина и свих насељених места општине да од данас, 02. новембра 2022, па до 16. новембра 2022, одвоје мало времена за попуњавање Анкете о пројектима за које сматрају да би требало да се реализују средствима из општинског буџета у наредној, 2023. години. Овога пута једина опција је да изнесете своју идеју – шта мислите да нам је потребно.
Електронску анкету можете попунити путем линка који можете пронаћи на сајту општине Ковин, на веб адреси www.kovin.org.rs и на линку који се налази на нашој фејсбук страници www.facebook.com/oukovin/

Други начин за учешће у анкети биће могућ од понедељка, 7. новембра 2022 – попуњавањем штампаног флајера које можете преузети, попунити и убацити у кутију за гласање на неком од побројаних места – Ваша месна заједница (у Ковину и селима), Хол општине Ковин, Центар за културу Ковин, Библиотека у Ковину, Предшколска установа „Наша радост“, Туристичка организација, Установа за спорт.

Резултати анкете ће бити објављени 21. новембра 2022. на сајту и фејсбук страници Општине, на огласним таблама у месним заједницама, и у установама у којима је омогућено попуњавање Анкете.

Подсетимо, трећу годину заредом спроводимо процес анкетирања грађана и грађанки у својој општини о избору приоритетних пројеката. У оквиру Анкете за 2023. навели смо који од изабраних пројеката су завршени, а чија реализација је у току.

Учествујмо и даље у креирању потреба, да заједно учинимо нашу општину лепшом и бољом за живот свих грађана.

Related Posts